Elektrokozmetika - Kezelések VIO-val, ultrahanggal, arcvasalóval

A különböző arckezelések kiegészítése a megfelelő gépekkel vagy a gépek önmagában történő használata fertőtlenítésre, gyulladáscsökkentésre, hatóanyag-bevitelre.

Mágneses akupunktúra – Térítésmentesen kipróbálható!

Térítésmentesen kipróbálható és a próbakezelésen kívül egy kezelést ajándékba adunk! Elõzetes bejelentkezés szükséges!

A mondák szerint a kínaiak már Krisztus születése előtt 4500 évvel ismerték a mágnes gyógyító hatását. ők elsősorban por formájában használták sebgyógyításra, ízületi és gerincbántalmakra, zúzódásokra és duzzanatokra.

Modern korunkban újra felfedezték ezt a gyógymódot, ami akár az orvosi terápia kiegészítő kezeléseként vagy bizonyos esetekben önállóan is alkalmazható. A Magnapress készülékek jóvoltából egy bárhol, bármikor, bárki által használható kis eszköz került a birtokunkba.

A Magnapress kezelés részint az akupunktúrára épül, részint a Shiatsu-terápián alapul, gyakorlatilag e kettőnek, valamint a mágnesterápiának az ötvözete. A mágnestér nem betegségspecifikus, hanem általános biostimuláló módszer, amely az egész szervezetre hat, ezáltal képessé válik az adott betegség, funkciózavar saját erőből történő javítására, illetve kiküszöbölésére.

Különösen ajánlott krónikus fájdalmak, allergia, bizonyos időskori elváltozások (inkontinencia, mozgásszervi panaszok, magas vérnyomás, memória- és alvászavarok, időskori diabetes) esetén, de egészségmegőrzési céllal is, hiszen lassítja az öregedést, fiatalon tartja a sejteket. 

Magnapress® Slim
Az ideális alak megformálója 

Éhezés és életrendjének felborítása nélkül is elérheti kívánt testsúlyát napi fél óra kellemes és kényelmes kezeléssel! A megadott akupunktúrás pontkombinációk mindennapos kezelésével életmód változtatás nélkül is megindul a testsúly és a testméretek beállása az egészséges értékre. 

Magnapress® Mx
Az öngyógyítás hatékony eszköze

A Magnapress® Mx két északi és egy déli pólusú irányított permanens mágnest tartalmazó orvostechnikai készülék, amely a megadott akupunktúrás pontkombináció kezelése esetén gyógyító hatással rendelkezik.

Az egyszerű, pár perces kezeléssel lehetőség nyílik az immunrendszer harmonizálására, energiák aktiválására, a testsúly beállítására.

A használati útmutatóban közel százötven betegség kezelésére található pontkombináció.

Kézápolás

Kezünk folyamatosan mozgásban van. Még akkor is használjuk őket, amikor lábaink pihennek.

Dolgozunk, tevékenykedünk egész nap. Kezet mosunk naponta többször is, mosogatunk, takarítunk, olyan vegyszerekbe nyúlunk, amelyektől bőrünk irritálttá, szárazzá válik. És az időjárást még meg sem említettük, hiszen az esőtől vizes lesz, a szél kifújja, a hideg téli idő sem kíméli és valahogy a kesztyű sosincs kéznél. Az irodai munka sem kedvez kezeinknek, a papír is szárítja, érdessé teszi.

Meggyötört kezeinket az arckezelés ideje alatt egy kézápolással kényeztethetjük és garantáltan meghálálják a gondoskodást. Finom peelingezés után, egy hatóanyagokban gazdag krémmaszk kerül a kezekre, majd egy frottírkesztyű, hogy finom melegben pihenjenek. A kezelést egy gyengéd kézmasszázs, majd hialuronsavas, rózsafaolajos tonizálás zárja. Így teljes a kényeztetés.

Melyik nőnek nincs erre szüksége?