Az aromaterápia olyan holisztikus gyógymód, amely egyidőben a test és a lélek szintjén hat, az illat és az íz együttes hatása által létrejövő érzékszervi benyomás, maga a természet, annak legtisztább formájában. Az aromaterápiában az illóolajok vezető szerepet játszanak, a terápiát felhasználásuk jelenti. Alkalmazásuk széleskörű, hatásuk kis mértékben is számottevő. Tökéletes harmóniában állnak a bőrrel és képesek azonnal felszívódni. Segítségükkel készíthető elő a bőr legjobban a további ápolásra, a fitoterápiás készítmények használatára.

A Panarom-Adrienne Feller cég termékei közül a Hungarian Spring, és a Rose de Lux termékcsaládot, az aromavizeket, a 100 %-os tisztaságú növényi és illóolajokat nagy szeretettel, a vendégek és a természet iránti tisztelettel alkalmazzuk annak érdekében, hogy vendégeink a legjobb kezelést kapják.

PanArom

ADRIENNE FELLER – POUR HOMME

A királyi elegancia

A Széchenyi Fürdő Márványtermében sajtó- és szakmai tájékoztató keretében bemutatásra kerültek a Feller Adrienne által megálmodott és megalkotott különleges férfi luxus kozmetikumok.


A termékcsalád a POUR HOMME nevet kapta. A termékek egyediségét a magyar termálvízen túl a bennük lévő egyedi gyógynövények, mint a villányi kékszőlő különleges antioxidáns hatású kivonata, a fiatalító, sejtregeneráló, férfi energiát erősítő hatásáról híres tölgy rügykivonat, a bőrregeneráló, megújító titokzatos tömjén, a férfias vonzerőt erősítő, valamint kiváló bőrhidratáló és fiatalító hatású szantál, a bőr nedvességtartalmát és rugalmasságát megőrző argánfa és a friss, intenzív illatáról és fiatalító hatásáról neves rozmaring adja.


POUR HOMME

Mi is kell a férfinak, ha bőrápolásról van szó? A legnemesebb: az évezredek óta bizonyító növényi anyagok, melyeket már a fáraók is használtak nemcsak szépülésükre, de egészségük megőrzésére is.
Ki kell lépnünk a konvenciókból és újra kell gondolnunk a férfi bőrápolást. A férfi bőr is hálás a gondoskodásért, a törődésért. A férfinek is jár a legjobb.

A POUR HOMME termékek természetes alapanyagainak, különleges olajainak, növényi kivonatainak, esszenciáinak és illóolajainak szinergikus ötvözete finom rezonanciával érintik meg a bőrt és a lelket.


Feller Adrienne több mint 20 éve dolgozik szépség- és aromaterapeutaként. 2001 óta saját kozmetikumok fejlesztésével foglalkozik, melyek ADRIENNE FELLER néven váltak ismertté mind a hazai, mind pedig a külföldi piacokon.

Az Adrienne által megalkotott termékek csak és kizárólag bio és natúr alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket, mesterséges illatanyagot, szintetikus anyagokat és kőolajszármazékot sem.
A termékek illatát csak természetes alapanyagok, különleges növényi olajok, illóolajok és esszenciák adják. A termékek részét képezik a virágesszenciák, amelyek az illóolajokkal együtt szinergiát képezve a bőrápoláson túl a lélekre is hatnak, ezzel teljesen új alapokra helyezve a szépségápolást.


Ő az ADRIENNE FELLER Method megalkotója: a módszer lényege, hogy speciális érintéssel, illóolajok, esszenciák segítségével a lélekben megbújó fájdalmakat felszínre emeljük, és az egyénre szabott otthoni bőrápolás segítségével, az illóolajok, esszenciák alkalmazásával a feldolgozási és elengedési folyamatot megtámogatjuk. Az ADRIENNE FELLER Method a tiszta, prémium minőségű alapanyagokon túl a kezelésben alkalmazott technikáknak is nagy jelentőséget tulajdonít. Adrienne képzésein forradalmian új kezelési módszereket tanít, melyek alapjaiban mozdítják el a szépségápolási struktúrákat. A kezelésekben fő hangsúlyt a bőr mellett a lélek kap, így dolgozva a mélyből, a lélek színtjéről a felszín, a bőr felé. Az alkalmazott anyagok személyre szabottak, illeszkedve az egyén pillanatnyi és hosszantartó lelki és fizikai állapotához.
Az ADRIENNE FELLER Method egyedülálló technika, melyet több és több kozmetikában alkalmaznak, egyre növekvő népszerűséggel.


POUR HOMME termékek

„Fontos tudatosítunk, hogy a bőr a szervezetünk tükre, a lényünk része. Minden, amit a bőrünkre kenünk, a szervezetünkbe jut. Éppen ezért akár férfiak, akár nők vagyunk, csak a legnemesebb, a legjobb anyagot használhatjuk bőrünk ápolására, szépítésére! Ebben nincs kompromisszum. Ebben nem lehet kompromisszum!” - Feller Adrienne