Egy innovatív és valóban hatékony bőrfiatalító kezelés

A HYAMATRIX® termékei egyedi technológiával előállított, eredeti bioaktív összetételű kozmetikai készítmények, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIX® egyedi fejlesztésű mátrix peptidjei alapján készülnek.Hyamatrix termékek


A destrukturált hyaluronsav molekula rendkívül kis méretének (40kDA) köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe. Pótolja a sejtközti mátrix szerkezetében előforduló hyaluronsav hiányt, és a szilárd mátrix váz képzésének az alapja. A mátrix peptid képes rendezni az epidermális rétegben a korábban már behatolt hyaluronsavat és azt makromolekulákká strukturálja, blokkolva ezzel a hialuronidáz (hialuronsav bontó enzim) szintézisét. Optimális feltételeket biztosít a sejtek fiziológiai osztódásához és a bőr megújulásához. A hyaluronsav a lehető leghosszabb ideig képes a sejtközi mátrixban maradni.

HYAMATRIX termékei

A HYAMATRIX professzionális kozmetikai kezelések az otthoni termékekkel kiegészítve javítják a bőr korral járó elváltozásait az arcbőrön, nyakon, a dekoltázson és a kezeken.

Az új formulák harcolnak az öregedési folyamatok ellen, javítják a bőr szerkezetét, újjáépítik és korrigálják azt, ezáltal tartósan fenntartják a fiatalság érzését és látványát, képesek csökkenteni a bőr biológiai korát injekciós beavatkozás nélkül is. Nem kell tartani a pigmentációtól és a bőr sokkolásától. Nincs fájdalomérzet, csak egy kellemes, relaxáló kezelés.

A kezelések célja: hidratálás, regeneráció, a bőr újramodellezése és rugalmasságának növelése, a ráncok csökkentése, a bőr a metabolikus folyamatainak aktiválása


A hyaluronsav és a matrix peptid beépülése a bőrbe:

A hyaluronsav és a matrix peptid beépülése a bőrbe


A kezelések általános hatásai:

  • lifting hatás, hidratált és táplált bőrkép
  • csökkenti a ráncok mélységét, a bőr gyűrődéseit
  • serkenti a nyirokkeringést
  • kémiai reakciókat stimulál a szövetekben
  • növeli a szükséges nyomelemek keringését
  • segít a faggyútermelés csökkentésében és tisztítja a pórusokat
  • csökkenti a hiperpigmentáció erősségét
  • táplálja a sejteket és segíti a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutását

A Hyamatrix professzionális kozmetikai termékeket és otthoni használatra szánt bőrfiatalító készítményeket egyaránt kínál.

HYAMATRIX